lo carrer del riu

lo carrer del riu

04 de setembre, 2009

Artur Mas votaria 'sí' en la consulta d'Arenys i veu ridícul que l'Estat hi intervingui

Sí, però... El president de CiU, Artur Mas, ha dit que si pogués participar en la consulta popular sobre la independència de Catalunya a Arenys de Munt es decantaria "a títol personal" pel sí, i ha carregat contra l'Estat espanyol per dedicar-se a vetar el referèndum.

Després que ahir dijous el secretari general adjunt de CDC, Felip Puig, afirmés que si fos veí d'Arenys de Munt escolliria la papereta favorable a la independència de Catalunya, avui Mas, en declaracions a TV3, ha explicat que la seva elecció personal seria igualment el sí, encara que és conscient que lidera un projecte polític d'ampli espectre catalanista.

"A títol personal, jo votaria que sí, ho he dit moltes vegades, però jo encapçalo un projecte polític que és el de CiU, i nosaltres no estem fent referèndums d'independència cada dia, sinó intentant agrupar en el món catalanista el màxim de gent possible, treballant per la construcció nacional de Catalunya, per l'autogovern de Catalunya i perquè Catalunya sigui un país de primera fila", ha subratllat.