lo carrer del riu

19 de setembre, 2009

Barça 5 - Atlético de Madrid 2

Puyal 190909

El Barça ha golejat l'Atlético de Madrid per 5-2 en una primera part excelent (4-1) de tot l'equip i una segona més tranquila, en què l'equip blaugrana ha aixecat clarament el peu de l'accelerador. Txigrinski ha tingut un debut notable al Camp Nou, Iniesta ha tornat a jugar davant l'afició blaugrana, Xavi ha fet un recitalk de futbol al migcamp, Ibrahimovic ha tornat a marcar i Messi, el protagonista, ha celebrat la firma de la seva renovació de contracte fins al 2016 amb una molt bona actuació amb dos gols (el 2-0 i el 5-2) i la jugada i assistència d'un altre (el 4-0). El Barça ha sortit a buscar el partit des del primer minut i ho ha aconseguit amb escreix, ja que en 150 segons ja havia rematat un cop al travesser (Henry) i marcat el primer gol. Ha estat Ibrahimovic, que continua a gol per partit a la Lliga, finalitzant de forma exquisida una assistència de Sergio Busquets. Al quart d'hora ha estat Messi qui ha ampliat l'avantatge fintant al porter i rematant a plaer després d'una excelent passada -marca de la casa- de Xavi. El tercer del Barça l'ha fet Alves xutant molt fort i molt precisament una falta, que ha entrat després que la pilota toqués el pal de la porteria de Roberto. Abans de la mitja part, encara han arribat un parell de gols més. El 4-0, obra de Keita des de l'àrea petita, ha arribat després d'una magnífica jugada de Messi a la banda esquerra. Poc abans del xiulet de l'àrbitre, que s'ha empassat un penal claríssim a Ibrahimovic amb 4-0, Busquets ha regalat el 4-1 a Agüero amb una pèssima cessió enrere. A la segona part els de Guardiola han afluixat el pas i l'Atlético ho ha aprofitat per tranquilitzar el seu joc i mirar amunt. Una altra errada important del Barça a la seva parcel·la l'ha aprofitada Forlan per marcar el 4-2, que semblava definitiu, però Messi altra cop, ha arrodonit el seu partit agafant una pilota dins l'àrtea i llançant un xut creuat que ha suposat el 5-2. Amb aquest resultat, el Barça suma tres de tres victòries, 9 punts en total, que el situen líder provisionalment en solitari a la Classificació a l'espera del que facin l'Athlètic i el Reial Madrid. FOTOGALERIA SPORT: Les millors imatges del partit