lo carrer del riu

lo carrer del riu

12 de setembre, 2009

Joan Rabasseda: 'I la consulta es farà. I guanyarem de carrer!'

El cap de llista d'ERC a Arenys de Munt, Joan Rabasseda, que encapçala el principal grup de l'oposició al consistori arenyenc, es mostra refiat que la consulta sobiranista de demà serà un èxit. En una entrada al seu blog, es pregunta irònicament: 'A quin demòcrata li fan por les urnes i les paperetes de vot?'. I sentencia: 'I la consulta es farà. I guanyarem de carrer!'.

Rebat l'acusació que no és competència municipal consultar els ciutadans sobre la independència amb l'argument que 'també ens extralimitem quan ens emboliquem amb la construcció d’una escola bressol, que no és competència municipal, d’un geriàtric...', i no pas per això ningú es posa les mans al cap. Rabasseda assenyala la incongruència que suposa que si la consulta s'hagués fet telefònicament, la iniciativa no hauria tingut pas tant de ressò, perquè considera que l'estat espanyol tem 'la foto de com els veïns dipositem una opinió en una urna'.

Comparant la lluita entre l'estat i la comissió pro-referèndum amb la lluita bíblica de David contra Goliat, augura una clara victòria del primer. A més, espera que la de demà sigui una 'una jornada festiva i pacífica' i convida els demòcrates d'arreu d'anar demà a Arenys de Munt.

Joan Rabasseda: 13-S Comencem a decidir!