lo carrer del riu

lo carrer del riu

01 d’octubre, 2009

Colom reconeix que va signar un rebut de Millet de 72.000 euros però "res més"

La meitat per a tu i la meitat per a mi Àngel Colom CiU 011009 CATr

El secretari general d'Immigració de CDC, Àngel Colom, ha assegurat que té la consciència ben tranquil·la i ha reconegut haver firmat un rebut de "12,5 milions de pessetes [75.000 euros]" que li va donar l'expresident de la Fundació Orfeó Català, Fèlix Millet, però "res més".

El rebut de 72.000 euros és a nom de l'Espai Catalunya, una fundació que tenia projectada Àngel Colom després d'abandonar el Partit per la Independència però que no va funcionar mai. Això va passar a finals d'estiu del 2000, quan Colom ja militava a Convergència. Amb tot, en els llibres de comptabilitat del Palau hi consten dos pagaments per un total de 150.000 euros. Colom ha assegurat que ell no sap on han anat a parar els 72.000 euros que falten.

Colom ha dit que va trucar a diverses portes i molta gent li va suggerir que parlés amb Millet. De fet, el dirigent nacionalista creia que els diners sortien de la butxaca personal de Fèlix Millet, i no pas del Palau.

Àngel Colom: Nota als amics de Facebook: alguns em volen 'matar políticament', però continuaré fent país (VilaWeb)

directe.cat: Millet va desviar 150.000 euros per liquidar els deutes del PI

2 comentaris:

xavi ha dit...

Amb tantes ales... (Àngel Colom i Colom) tenies que ser un "pajaru"... i el Millet "pajara i mediu", ja és fotut pel país tota aquesta banda.

lo llaguter ha dit...

i espera't! que això no ha fet més que començar.

estarem al "tantu"

lo llaguter