lo carrer del riu

lo carrer del riu

03 d’octubre, 2009

Decidim.cat reuneix alcaldes i regidors per acordar l'estratègia de les consultes independentistes

Els alcaldes i regidors partidaris del dret a decidir tenen una cita aquest dissabte a Caldes de Montbui. La plataforma de càrrecs electes locals Decidim.cat els ha convocat avui per impulsar i coordinar la celebració de les consultes independentistes. Des de la celebració de la consulta a Arenys de Munt el 13 de setembre que s'ha especulat sobre quina és la millor estratègia a seguir, tot i que sembla que s'imposa la idea d'organitzar-les en diverses onades. També hi ha debat al voltant de la data per a la primera fase de consultes que podria celebrar-se, tal com van proposar les plataformes independentistes, el 13 de desembre tot i que encara no hi ha consens.

Dia a dia creix el nombre de municipis que es pronuncien a favor d'acollir una consulta com la d'Arenys de Munt. El còmput dels que podrien celebrar-la supera ja el centenar però encara caldrà esperar perquè es preveu que se n'hi puguin sumar més.

Avui: La plataforma Decidim.cat fixa tres dates per fer les consultes independentistes

VilaWeb: Els càrrecs electes es coordinaran amb les plataformes sobiranistes per impulsar les noves consultes independentistes