lo carrer del riu

lo carrer del riu

02 d’octubre, 2009

Laporta fa l'ullet a Puigcercós?

La petita localitat de Santa Maria d'Oló, a la comarca del Bages, avui al vespre celebra una gran trobada blaugrana degut a la presència del president del Barça, Joan Laporta. La trobada té especial interès mediàtic perquè és conegut que Santa Maria d'Oló és un feu d’Esquerra Republicana, on governa amb majoria de 7 regidors per sobre del dos que té CiU. Diferents fonts parlen sobre la bona relació entre Laporta i Puigcercós a nivell personal, que existeix de fa temps, i que avui es posarà de manifest a aquesta petita població. Des de la penya blaugrana de Santa Maria d’Oló es desvincula la visita de Laporta a un motiu polític sinó purament esportiu.

Dues personalitats: Joan Laporta, president del Barça i Joan Puigcercós, president d’Esquerra Republicana de Catalunya. Avui, els dos es poden trobar a Santa Maria d’Oló ja que el màxim mandatari blaugrana ha acceptat la invitació d'assistir a la presentació de la ressuscitada Penya Blaugrana d'Oló.

2 comentaris:

xavi ha dit...

El Jan en comença a fer por...Com va dir aquell "Zapatero a tus zapatos" i vam acabar tots descalços i amb el cul a l'aire.

lo llaguter ha dit...

Bé, en Laporta té estudis, si no vaig equivocat és advocat. A partir d'aquí té totes les qualitats per entrar en política de partits. Sent president del Barça, la política no li és desconeguda.

De nòvies en tindrà més d'una. En Carretero no fa gaire va dir d'ell que era una persona que no només sumava sinó que multiplicava.

Molta sort per al Jan!

lo llaguter