lo carrer del riu

lo carrer del riu

12 de novembre, 2009

Ernest Benach:"Catalunya és una nació sense Estat i, per tant, amb febleses estructurals que fa que en certs aspectes sigui necessari anar tots junts"

Ernest Benach ERC 121109 RAC1

El president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, ha reiterat aquest dijous que en aquests moments de desafecció, descrèdit de la classe política i crisi econòmica "els discursos ja no serveixen de res, cal fer coses", i "anar tots a una".

I l'argument per a Benach és: "Catalunya és una nació sense Estat i, per tant, amb febleses estructurals que fan que en certs aspectes sigui necessari que tots els polítics ens entenguem, anar tots junts. Hem d'estar a l'alçada per recuperar la confiança de la ciutadania".

Ara bé, al seu entendre hi ha d'haver tot un seguit de mesures i no només l'elaboració d'una nova llei electoral. "Si no fem moltes coses durant molt de temps, no recuperarem la confiança de la ciutadania, que no entén que no estiguem reaccionant", ha afirmat Benach en una entrevista a RAC 1. Més encara: "Només aconseguirem ser creïbles de nou si som constants, humils i fem les coses molt ben fetes".

eldebat.cat: Ernest Benach creu que la Llei electoral "serà un debat complicat"