lo carrer del riu

lo carrer del riu

07 de novembre, 2009

Homenatge als bombers morts en l'incendi d'Horta de Sant Joan

L'Ajuntament d'Horta de Sant Joan ha rendit aquest dissabte al matí un sentit i íntim homenatge als cinc bombers morts a l'incendi d'Horta d'aquest juliol.

L'alcalde del municipi, Àngel Ferràs, ha explicat que la finalitat de la trobada és retrobar-se amb les famílies dels bombers, celebrar una missa en la seva memòria i descobrir una placa commemorativa en un dels miradors del municipi amb vista al Parc Natural dels Ports.

L'alcalde ha detallat que l'acte estat senzill, íntim i sense difusió per desig de les mateixes famílies. Ferràs ha explicat que tot i que ja han passat quatre mesos de la setmana dels fets els veïns del municipi se senten "xafats i tristos".

L'alcalde ha dit que per l'acte d'aquest dissabte s'ha invitat als alcaldes del territori, el representat dels Mossos, Bombers i de Medi Ambient. Diferents agrupacions i associacions de diferents punts del país, especialment de la zona de Ponent, s'han trobat aquest dissabte al poble d'Horta de San Joan per rendir homenatge als bombers i acompanyar a la seves famílies.