lo carrer del riu

lo carrer del riu

18 de novembre, 2009

López Tena alerta: "Tots aquells que no s'hi hagin implicat activament, que no vinguin el 13-D a fer-se la foto"

Alfons López Tena 181109 CATr

El president de la fundació Cercle d'Estudis Sobiranistes i coordinador de les consultes independentistes a Osona, Alfons López Tena, ha advertit aquest matí que "tots aquells que no s'hi hagin implicat activament, que no s'apropi el dia 13 de desembre a fer-se la foto perquè el farem fora, si és necessari a patades".

I és que, segons ha explicat a El matí de Catalunya Ràdio, la consulta sobiranista que es farà a 130 municipis el mes que ve està rebent molt poc suport per part dels partits polítics. "Els partits polítics no hi destinen els esforços que destinarien a qualsevol altra elecció oficial. Alguns col·laboren una mica, però res més; i d'altres estan radicalment en contra i fan servir mètodes d'intimidació, com el PP i el PSC", ha argumentat.

En aquest sentit, el coordinador de les consultes a Osona ha volgut recordar que no fan res que no estigui dins de l'estricta legalitat. "L'únic que fan és intentar que tinguem por, però com va dir un dirigent basc: Si Franco no pudo con nosotros, estos tampoco", afirma López.

"No defensem la independència. Defensem la democràcia. Defensem que la gent pugui votar amb llibertat sobre aquesta o sobre qualsevol altra qüestió", ha asseverat.