lo carrer del riu

lo carrer del riu

18 de desembre, 2009

La PDD demana als polítics que s'apartin de les consultes

Una altra veu alçada enmig del garbuix posterior a les consultes del 13-D. Els representants de la Plataforma pel Dret de Decidir (PDD) han demanat aquest divendres als polítics professionals que s'apartin de l'organització dels referèndums populars sobre la independència. "Les persones interessades a formar part d'alguna plataforma o llista electoral no haurien de formar part de la Coordinadora Nacional", han advertit en un comunicat.

Segons el seu punt de vista, de cara a les consultes que es preparen per al 28 de febrer i el 25 d'abril –data en la qual es podria fer la votació a Barcelona tot i que no és segur–, caldria "renovar la Coordinadora".

"La Coordinadora Nacional de la consulta va ser creada única i exclusivament per donar suport a la consulta i qualsevol altre objectiu manifestat per membres de la Coordinadora ha estat fet a nivell personal i no representa la Coordinadora", alerta la PDD, que creu que cal defugir "els personalismes". "Els protagonistes han de ser les entitats locals i no els membres de la Coordinadora", sentencia la plataforma presidida per l'advocat Josep Cruanyes.