lo carrer del riu

lo carrer del riu

19 de desembre, 2009

Puigcercós diu que ERC vetllarà perquè no es dilati l'abolició de les corrides de toros

Esquerra denunciarà qualsevol intent que pretengui que en aquesta legislatura no s'aprovi la llei El president d'ERC, Joan Puigcercós, ha assegurat avui que la seva formació política vetllarà perquè no s'endarrereixi l'aprovació de la llei que pretén prohibir l'espectacle taurí, després de l'admissió a tràmit ahir al Parlament de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) que advoca per això.

"El que no acceptarem ara és dilatar el procés, que és el que es pot intentar perquè no s'acabi d'aprovar mai la llei. Per tant, denunciarem qualsevol voluntat de dilatar el procés perquè en aquesta legislatura no es pugui aprovar la llei", ha declarat Puigcercós al Consell Nacional del partit republicà.

Per al líder republicà la Iniciativa Legislativa Popular "és un "clamor" i era "un anhel d'ERC", i podria fer que Catalunya fos "capdavantera en drets civils, i en drets i benestar dels animals".

Puigcercós ha destacat que el seu partit ha estat "coherent" en el seu vot, ja que ha recordat que van ser ells els promotors de la reforma de llei de protecció dels animals de 2003 i que el seu partit ha declarat antitaurins alguns dels municipis on governa.

Alarma a l'Ebre pels correbous