lo carrer del riu

02 de desembre, 2009

Xerez 0 - Barça 2

Puyal 021209

El Barça ha controlat el joc, però li ha costat molt endollar-se al partit i trobar el ritme adequat per desbordar el dispositiu defensiu local. Curiosament, ha estat un dels jugadors més discutits de l'onze blaugrana últimament,Thierry Henry, qui més endollat ha estat, qui més ha buscat la verticalitat i la porteria rival i qui, finalment, ha encarrilat la victòria amb un gol de cap a centrada de Maxwell només començar la segona part. El 0-1 ha permès al Barça entrar en la mitja hora final amb molta tranquil·litat, però com li ha passat en partits anteriors, ha trigat molt de temps en tancar-lo i això ha donat opcions al Xerez per aconseguir l'empat en algunes aproximacions més fruit de la desconnexió dels jugadors blaugranes que de la millora del joc local. L'encert en les accions defensives ha permès mantenir la porteria a zero un partit més i arrodonir el triomf amb un segon gol, obra d'art d'Ibrahimovic, de vaselina després d'una assistència de Messi. Guardiola, que havia quasi exigit una victòria per demostrar que l'equip vol tornar a ser campió de Lliga, s'ha sortit amb la seva un cop més i ho ha fet donant descans a molts jugadors habituals a l'equip titular, com ara Puyol, Piqué, Abidal, Messi, Iniesta i Ibrahimovic. Els tres últims han sortit durant la mitja hora final del partit. FOTOGALERIA SPORT: Les millors imatges del partit