lo carrer del riu

lo carrer del riu

30 de gener, 2010

A Reagrupament s'han matat !!!

Carretero plega! El debat per a la formació de les llistes elecorals amb vista als comicis de la tardor ha originat una crisi dins de Reagrupament que ha fet que Joan Carretero i tretze membres més de la junta directiva hagin decidit abandonar-la. Carretero ha pres la decisió avui després d'expressar les desavinences amb un grup de quatre membres de la formació: Jaume Renyer, Emili Valdero, Albert Pereira i Francesc Abad.

Si uns volen que els associats de tot el territori votin tots els membres de la llista electoral, uns altres prefereixen que els associats de cada circumscripció designin els membres de la llista que els corresponen per territori.

L'elecció dels caps de llista de Reagrupament s'ha de fer en una assemblea nacional prevista per al 21 de març vinent a Barcelona. En aquesta assemblea sembla clar, de moment, que Carles Móra optarà a ser el cap de llista per Barcelona. Joan Carretero fins ara no havia confirmat la intenció d'encapçalar cap llista, però recentment va insinuar que ho faria per Girona.

Avui: Carretero deixa Reagrupament per un enfrontament amb 'l'aparell' incipient de la formació