lo carrer del riu

13 de gener, 2010

Sevilla 0 - Barça 1

Està clar, som antimonàrquics!!! Puyal 130110

El Barça de Guardiola, després de guanyar sis copes consecutives, ha deixat escapar aquest dimecres el seu primer títol, la Copa del Rei, en caure eliminat davant el Sevilla pel doble valor dels gols a camp contrari. L'equip blaugrana ha guanyat al Sánchez Pizjuan (0-1) i la realitat és que ha pogut golejar clarament al Sevilla, sobretot en una segona part de cine en què ha tingut no menys de sis ocasions clares de gol, però Palop ha mantingut el seu equip a la Copa i el 0-1 final no ha estat suficient per remuntar l’1-2 encaixat la setmana passada del Camp Nou. Pep Guardiola ha sorprès d'entrada posant tota l'artilleria en l'alineació titular amb l'única concessió copera de la presència de Pinto a la porteria. El missatge d'ambició i de determinació era clar, però al Barça li ha tornat a costar ben bé un quart d'hora agafar les regnes del partit. El Sevilla ha sortit fort, valent i a buscar la porteria blaugrana i ha tingut una ocasió matinera, en un corner, que precisament Pinto ha salvat amb una magnífica intrervenció. Superada aquesta fase, el Barça ha començat a dominar la possessió de pilota, a marcar el ritme del joc i a acostar-se a la porteria de Palop. Ho ha fet en un parell d'ocasions amb molt perill. En la primera Ibrahimovic ha rematat sol però forçat i no ha encertat la porteria. Poc després, Messi ha llançat un xutr amb rosca des de la frontal i Palop ha salvat el gol sobre la línia. La primera part no ha donat més de si, però en la segona el Barça ha sortit amb una marxa més i ha esborrat del terreny de joc al seu rival, que s'ha dedicat a protegir-se de la tempesta de futbol que li arribava amb tot el que ha pogut i quan tot ha fallat allà ha estat Palop, l'estrella del partit, amb quatre o cinc aturades absolutament decidides que han salvat el seu equip de l'eliminació. El porter del Sevilla ha salvat una rematada de cap d'Ibra que entrava per l'escaire i dues per baix de Messi, i quan l'han pogut superar Messi ha xutat al pal en una ocasió, el mateix Messi ha llançat una vaselina fora i Konko li ha salvat un gol d'Iniesta sobre la línia. L'únic gol que ha entrat l'ha fet Xavi al minut 63, amb temps per completar la remuntada, però la pressió, les ocasions i els mèrits no han donat prou fruit i el Barça ha quedat eliminat. FOTOGALERIA SPORT: Les millors imatges del partit