lo carrer del riu

lo carrer del riu

19 de febrer, 2010

La ILP perquè TV3 es vegi al País Valencià supera les 400.000 signatures

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) ha anunciat aquest divendres que la Iniciativa Legislativa Popular de Televisió Sense Fronteres, que impulsa l'entitat amb l'objectiu que els canals de Televisió de Catalunya (TVC) es puguin veure al País Valencià, ja ha superat les 400.000 signatures de les 500.000 que calen per poder tramitar-la.

A més, l'entitat cultural ha anunciat que la campanya de recollida de signatures, que tenia previst finalitzar la primera setmana de març perquè la Junta Electoral Central demanava lliurar les firmes el 24 de març a Madrid, s'amplia tres mesos. Així, es continuarà recollint suports fins a l'última setmana de maig i les signatures es lliuraran a la Junta Electoral Central el mes de juny.

En el comunicat l'ACPV considera que el fet que ja s'hagi passat de les 400.000 signatures "garanteix l'èxit de la campanya" i demana a l'organització i als col·laboradors que evitin un "relaxament". "Es tracta de sumar el màxim de signatures per tenir el màxim de força per després poder garantir l'aprovació del projecte de llei", acaba el comunicat.

VilaWeb: La ILP 'Televisió Sense Fronteres' ja aplega més de 400.000 signatures

Televisió sense fronteres per TV3 al País Valencià

2 comentaris:

ND ha dit...

on es pot firmar i fins quan?
si em pot respondre...

gracies.:D VC

lo llaguter ha dit...

Pots trobar més informació a la pàgina de Televisió sense fronteres per TV3 al País Valencià:

http://www.televisiosensefronteres.cat/

De res,

lo llaguter