lo carrer del riu

lo carrer del riu

01 de febrer, 2010

L'AMAC espera que l'elecció del municipi que acollirà el cementiri nuclear sigui per "motius tècnics" i no "polítics"

El president de l'associació de municipis en àrees amb nuclears (AMAC), Raúl Ángel Balufo, espera que la decisió que prengui el ministeri d'Indústria sobre quin municipi acollirà el magatzem temporal centralitzat (MTC) sigui per "motius tècnics" i "no polítics". Balufo ha opinat així sobre la polèmica generada per la presentació d'Ascó, assegurant que espera que el ministeri decideixi en funció de "les infraestructures, de l'eficàcia i de l'eficiència" de la candidatura "i no pensant en si la decisió fa més mal en un lloc o un altre".

El president de l'AMAC i alcalde de Cofrents (Vall d'Aiora, al País Valencià) també ha qüestionat les diverses veus que des de Catalunya parlen de "solidaritat energètica". Balufo lamenta que el debat al voltant de l'MTC s'hagi convertit en un "debat polític i no energètic".

El també alcalde de Cofrents, amb l'única central nuclear al País Valencià, considera que el fet que una zona "produeixi un 40, un 50 o un 100% de l'energia nuclear" surt del veritable debat energètic.

Pos mira que bé!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Però tindrà cara! Com pot dir que surt del "veritable" debat? Què conforma llavors el "vertader" debat. Els aplaudiments de l'Aznar, per a rematar-ho, ho diuen tot.