lo carrer del riu

23 de febrer, 2010

Stuttgart 1 - Barça 1. Uffffffff!!!

Puyal 230210

El Barça ha aconseguit el millor resultat possible després d'un pèssim partit contra l'Stuttgart, que a la primera part ha tingut contra les cordes els blaugranes. El gol d'Ibrahimovic en el minut 52 ha igualat una contesa que s'ha posat molt pendent amunt, no tant per l'1-0 aconseguit per Cacau sinó per la penosa imatge que ha ofert el conjunt de Pep Guardiola en una primera part desconcertant. El Barça ha estat un equip desconegut els primers 45 minuts. Sense control del joc, sense possessió, desbordat al contraatac... El que s'ha vist en aquest període ha estat, sens dubte, els pitjors 45 minuts del conjunt blaugrana de l'era Guardiola. Cacau, de cap, ha obert el marcador i l'Stuttgart s'ha sentit molt més còmode del que ja estava. Li ha plantat tanta cara al campió d'Europa... Touré i Busquets perdien pilotes a cabassos, Xavi no apareixia i Iniesta es perdia a l'esquerra, mentre que Ibrahimovic rondava pel camp. Només Messi ha portat perill amb un xut que Lehman no ha pogut desviar i que ha acabat estavellant-se al pal. L'1-0 al descans, tenint en compte el que s'ha vist, ha estat un mal menor. Guardiola ha retocat l'equip en la represa i ha millorat una mica, però no s'ha arribat a veure mai l'actual campió europeu. L'entrada de Milito per un desencertat Márquez i la d'Henry per Touré han retornat parcialment el control al joc barcelonista. Els blaugranes, que a part del gol d'Ibra tampoc han tingut clares oportunitats, han fet un pas de gegant de cara a passar als quarts de final de la Champions, ja que l'1-1 els classifica, a l'espera del duel del Camp Nou el 17 de març. FOTOGALERIA SPORT: Les millors imatges del partit