lo carrer del riu

06 de març, 2010

Almeria 2 - Barça 2

Puyal 060310

El Barça no ha pogut aconseguir la victòria en la seva visita a Almeria (2-2) en un partit força estrany en què els blaugranes han tingut la pilota i les ocasions, però un error, un autogol i l'expulsió d'Ibrahimovic a 30 minuts del final han posat massa pals a les rodes de l'equip, que amb tot ha buscat la victòria fins al final. L'equip de Guardiola -que també ha estat expulsat durant la primera part del matx- ha fet un bon partit, ha dominat àmpliament la possessió de pilota i ha arribat amb facilitat a l'àrea rival, però un cop més li ha faltat efectivitat cara al gol i, en canvi, l'Almeria ha marcat en la seva primera aproximació, en un corner que ha rematat Cisma al minut 12. La reacció blaugrana ha estat bona i les ocasions han arribat amb fluidesa, de Xavi, de Pedro, d'Ibrahimovic en dues ocasions. No hauria estat estrany marxar al descans amb el partit remuntat, però el gol de l'empat ha arribat al minut 41 en una falta directa transformada per Messi. La segona part ha començat igual que la primera, amb domini del Barça i gol de l'Almeria. Aquest cop l'equip andalús ha tingut una bona arribada per l'esquerra i la centrada l'ha tocada Puyol amb tan mala sort que l'ha introduit a la porteria de Víctor Valdés. Era el 2-1 i la mala sort del gol encara s'ha vist incrementada amb una expulsió d'Ibrahimovic per una pressumpta agressió a Chico que només ha vist el línier. Amb 10 jugadors, el Barça ha seguit atacant, dominant i arribant i ha aconseguit reequilibrar el marcador aviat, al minut 65, en una jugada de Pedro fins la línia de fons que ha acabat rematant Messi a gol. A partir d'aquí, el Barça no s'ha conformat en absolut, i Messi ha tingut la victòria en dues rematades que el porter Alves -el millor jugador local- ha salvat amb dues grans intervencions. Els rellotge ha avançat i les arribades blaugranes han anat perdent claretat fins que l'àrbitre ha xiulat el final. FOTOGALERIA SPORT: Les millors imatges del partit