lo carrer del riu

lo carrer del riu

21 de març, 2010

Joan Laporta: 'Cal un nou partit polític que pugui proclamar la independència'

L'associació política Reagrupament ha fet avui la segona assemblea nacional a Barcelona amb l'objectiu de debatre i aprovar el programa que proposarà a les properes eleccions al Parlament de Catalunya. L'encontre, l'ha obert una intervenció del president del Barça, Joan Laporta, un dels convidats per l'associació política.

Davant el miler de reagrupats ha dit que l'assemblea d'avui havia de ser un punt d'inflexió per aconseguir un estat propi, que no és una utopia, perquè maten Catalunya tant els qui volen que continuï essent una autonomia d'Espanya com els catalans conformistes. Laporta també ha confessat que se sent reagrupat, perquè considera que l'associació fa molt bona feina per despertar el país, i ha dit que ara cal acció política: 'Cal un partit que es presenti a les eleccions per governar o per aconseguir majories al Parlament per proclamar la independència'.

Preguntat posteriorment per si es presentarà a les eleccions de la tardor, Laporta ha insistit que no decidirà res sobre el seu futur polític fins que no deixi la presidència del Barça. Respecte a la presència a l'acte de Reagrupament, ha dit que l'havien convidat i que coincideix plenament amb el discurs i objectius de Joan Carretero i la seva associació. Joan Laporta: "Aconseguir un Estat propi és una qüestió de supervivència perquè Catalunya s'està morint, ens l'estan matant" (Avui)

directe.cat: Laporta crida a l'acció política per aconseguir una majoria independentista al Parlament