lo carrer del riu

lo carrer del riu

04 de maig, 2010

El Cercle Català de Negocis anuncia la impugnació de les eleccions a la Cambra de Barcelona

El president del Cercle Català de Negocis (CCN), Ramon Carner, ha anunciat que un cop finalitzat el recompte de vots els seus interventors i assessor jurídics presentaran abans de mitjanit una impugnació de les eleccions de la Cambra de Barcelona davant la junta electoral. Carner ha explicat que el vot per correu és un vot 'no democràtic' i 'sospitós' de ser 'manipulat'. El promotor del Cercle Català de Negocis ha manifestat que la Cambra porta massa anys sent un 'regne de taifes' i com institució amb un pressupost procedent de les quotes obligatòries de les empreses hauria de tenir un procés electoral 'molt més transparent' i democràtic. El Cercle presentava dos candidats al ple de la Cambra.

La Cambra de Comerç de Barcelona, entitat que aplega totes les empreses que exerceixen activitats comercials, industrials o navilieres a la demarcació de Barcelona, celebrava aquest dimarts les seves eleccions internes per tal de renovar els 69 membres que conformen el plenari que governa l'entitat. Però ImpliCat, el principal col·lectiu opositor a l'actual president, Miquel Valls, ja va denunciar la setmana passada que el procés electoral pràcticament s'havia acabat el 8 de març, quan va finalitzar el termini del vot per correu: 'Les eleccions ara ja estan dades i beneïdes'.

A les eleccions de fa quatre anys, només va votar un 2,07% del cens. D'aquest ínfim percentatge, la gran majoria va ser de vot per correu.

Avui: El Cercle Català de Negocis impugnarà les eleccions a la Cambra de Comerç de Barcelona