lo carrer del riu

lo carrer del riu

29 de maig, 2010

La Fiscalia arxiva la causa contra el jove acusat de cremar una pantalla durant la retransmissió d'un partit a Terrassa

La Fiscalia ha demanat que s'arxivi la causa contra Jaume Soler, el jove de Vilanova i la Geltrú acusat de cremar l'estiu de l'any passat una gran pantalla de tela al Raval de Montserrat, a Terrassa, quan es projectava el partit de la Copa de Confederació de Futbol que enfrontava les seleccions d'Espanya i Sud-àfrica. La decisió s'ha pres després de determinar que no era possible assenyalar el noi com a culpable perquè no hi havia suficients proves que l'inculpessin.

Els fets van tenir lloc quan l'Ajuntament de Terrassa i Telecinco van organitzar un acte de suport a la selecció espanyola de futbol, coincidint amb el fet que el blaugrana i jugador de la selecció Xavi Hernàndez és veí de Terrassa.

Des de l'associació Alerta Solidària de Terrassa, el seu portaveu, Martí Majoral, ha manifestat que en tot moment es va destacar que aquell era un acte de tendència espanyolista més que un acte de suport al jugador terrassenc, i que per aquest motiu el col·lectiu s'hi havia oposat en reiterades ocasions. De fet, Mayoral afirma que en aquesta concentració s'hi van veure diverses banderes espanyoles preconstitucionals.