lo carrer del riu

lo carrer del riu

27 de juny, 2010

Millet es repartia comissions del 4% amb l'extresorer de CDC

L'ex gestor del Palau de la Música Fèlix Millet repartia suposades comissions del 4% per obres públiques amb Carles Torrent, responsable de finances de CDC i administrador de la Fundació Trias Fargas, mort el 2005, segons una informació que publica La Vanguardia.

El diari apunta que Millet descrivia en els seus documents suposades comissions del 4% per les obres de la Ciutat de la Justícia i de la línia 9 del Metro. D'aquest percentatge, el 2,5% anava a parar a Carles Torrent i el 1,5% a Millet.

El valor de les comissions per les obres de la Ciutat de la Justícia s'elevaria a gairebé dos milions d'euros i per la línia 9 del metro seria d'uns tres milions i mig d'euros. Fèlix Millet li va demanar a Torrent en dues cartes que li va enviar el 1999 que intercedís per concedir alguna obra a Agroman argumentant que "en aquests moments estem en deute".

Agroman es va fusionar amb Ferrovial i la societat resultant ha estat un dels grans patrocinadors del Palau de la Música, a qui va destinà uns 12 milions d'euros durant l'època en què aquest entitat cultural va ser gestionada per Fèlix Millet i Jordi Montull. laVanguardia: Fèlix Millet anotó en su ordenador pagos de comisiones al contable fallecido de CDC

laVanguardia: El caso Millet, más de un siglo

eldebat.cat: Millet hauria anotat al seu ordenador el presumpte pagament de comissions