lo carrer del riu

lo carrer del riu

22 de juny, 2010

Moltes escoles ja avisen que no aniran d'excursió si no fan la jornada intensiva

L'últim dia d'escola acaba en molts centres amb l'amenaça dels professors de no fer excursions l'any vinent si Educació manté l'eliminació de la jornada intensiva del mes de juny. “Encara no sabem quantes escoles han pres aquesta mesura, però ens consta que n'hi ha força. Algunes ja ho han comunicat a Educació i d'altres ja ho han dit a les famílies”, va assegurar ahir la portaveu del sindicat USTEC, Rosa Cañadell. “Nosaltres no hi donem suport perquè entenem que aquesta mesura perjudica principalment els nens, però entenem que és una conseqüència de la nefasta política del departament que dirigeix eMaragall”, va mantenir.

Els professors han adoptat aquesta mesura per pressionar el govern i fer-li entendre que part de les hores del mes de juny que deixen de fer durant la jornada intensiva “les compensen durant el curs amb excursions i colònies”, que no són obligatòries i per les quals cobren un “complement ridícul”.

Segons l'agència ACN, l'Associació Catalana d'Empreses de Lleure, l'Educació i la Cultura (ACELLEC), que agrupa diverses empreses del sector del lleure, ja ha vist cancel·lades el 35% de les sortides i colònies contractades per a l'any que ve.

El departament d'Educació ja ha titllat de totalment “intolerable” que els mestres facin servir les excursions escolars “com a mesura de pressió” per aconseguir les seves reivindicacions. I espera't !!!

Cap comentari: