lo carrer del riu

lo carrer del riu

24 de juny, 2010

Volem Viure a Flix aclareix el seu suport a l'MTC

La plataforma veïnal Volem Viure a Flix ha desmentit que haja donat suport a la candidatura d'Ascó al magatzem temporal centralitzat (MTC) de residus nuclears, tot i participar en una recollida de 4.227 signatures. Segons el col·lectiu, només va entregar a l'alcalde d'Ascó les signatures que havia recollit a petició dels socis que havien volgut signar-les «individualment». Però la presidenta s'ha posat a primera fila de la foto i el "Baranetes", ben content.

A veure: i amb tot això què vol dir aquesta senyora que s'arregla tant? Ara si, ara no. Només la punteta! Així no s'hi val !!!

El Punt: 4.227 signatures a favor de l'MTC

Volem Viure a Flix: La Plataforma desmenteix la noticia publicada al Diari el Punt, el 22 de juny del 2010.

2 comentaris:

Rufus Clot ha dit...

4.227 firmes: 1.000 treballadors de les Nuclears d'Ascó (+ uns quants de Vandellòs), 1.000 més dels temporals de les parades, més 1 firma més de cadascun d'ells. Puntualització: hi han molts treballadors de la Nuclear que no han firmat, però altres n'han aportat 2 o 3 o més firmes. Surten ràpid los números: 4.000 +/-. (Los pro-Cementiri recollien firmes a la Central: passaven taula per taula, lloc de treball per lloc de treball, a recollir la firma...).

lo llaguter ha dit...

Em penso que ho posa ben clar:

La moderació de comentaris s'ha habilitat. L'autor del bloc ha d'aprovar tots els comentaris.

lo llaguter