lo carrer del riu

lo carrer del riu

02 de juliol, 2011

Junqueras presenta una candidatura de consens perquè “junts som més forts”

L'eurodiputat Oriol Junqueras ha confirmat aquest migdia l'equip de la seva candidatura que proposa com a secretària general Marta Rovira. Junqueras, que ha fet una roda de premsa a les Columnes de Puig i Cadafalch de Montjuïc, ha apostat per un projecte “que generi consens a ERC” perquè s'ha mostrat convençut que “junts som més forts”.

Així, l'aspirant a rellevar Puigcercós ha confirmat Anna Simó com a portaveu del partit i Lluís Salvadó com a secretari general adjunt. L'organigrama proposat per l'eurodiputat no contempla cap càrrec orgànic per a l'actual secretari general del partit, Joan Ridao.

L'executiva proposada per l'eurodiputat i alcalde de Sant Vicenç dels Horts es completa amb quatre vicesecretaries generals, que estaran formades per Oriol Amorós (exsecretari d'Immigració) a comunicació i estratègia; Jordi Solé (alcalde de Caldes de Montbui) a Relacions Institucionals i Internacionals; Ester Capella (exregidora de Barcelona) al capdavant d'Acció Política sectorial, i Eduard López, que es mantindria al capdavant de la vicesecretaria general de Coordinador Interna.

Per Junqueras, el discurs d'Esquerra s'ha de basar en tres eixos: “la independència, l'Estat del benestar i els valors republicans actualitzats, que són els del rigor, austeritat, el compromís cívic i la participació ciutadana”.

Pel que fa a l'organització del partit, Junqueras ha explicat que l'objectiu és “generar una dinàmica basada en la meritocràcia” i aposta per “estrènyer” llaços amb l'entorn del partit, sobretot a través de l'ús de les noves tecnologies i les xarxes socials que permetin interactuar amb “fluïdesa” amb la societat civil. A més, proposen una direcció del partit que sigui “col·legiada”.

Cap comentari: