lo carrer del riu

lo carrer del riu

29 d’octubre, 2011

Bosch presenta el conveni de divorci amb Egspaña

Escortat de globus que simulaven l'al·legoria fàcil del "Bosch de les idees", l'estat major del Dry Martini independentista, el combinat d'ERC-Rcat-CatSí, de cara el 20N ha presentat aquest matí les 941 propostes que articulen el seu programa electoral.

Al parc de la Ciutadella de Barcelona, amb l'estètica que dibuixaven els globus gegants de color groc i blanc, Alfred Bosch, el candidat; Joan Carretero, el president de Reagrupament i Oriol Junqueras, mariscal dels republicans han sintetitzat les propostes que seran la guia pel conveni de divorci d'Espanya.

De fet, les idees de la coalició giren al voltant de tres eixos: la independència, el republicanisme i la recuperació econòmica. Del primer bloc, el Dry Martini independentista proposa la independència fiscal i preparar el camí cap el referèndum d'autodeterminació. Del segon, el vot a partir de 16 anys. I del tercer, la proposta estrella és l'exempció total en el primer any d'activitat i llibertat fiscal durant 5 anys pels nous autònoms així com una deducció de 3.000 euros en l'impost de societats i una bonificació de les quotes a la seguretat social a la primera contractació indefinida a les petites empreses de menys de 10 treballadors.

"Ells són Goliat i nosaltres som David, però David guanya", ha sentenciat Bosch qui ha assegurat que treballaran per encetar el camí de l'alliberament nacional. De moment, els papers del divorci que proposa una de les parts ja estan negre sobre blanc, el proper dijous començaran a explicar-los. El 20N és a tocar. La República de Sí que branda la coalició de Bosch potser queda més lluny, però ganes, n'hi posen. (Quico Sallés, ND)