lo carrer del riu

lo carrer del riu

04 de novembre, 2011

Otegi “intervindrà” en el primer gran míting d’Amaiur

El dirigent de l’esquerra abertzale Arnaldo Otegi, condemnat a deu anys de presó pel cas Bateragune, participarà en el primer gran míting electoral de la coalició Amaiur, segons informa el diari Gara. El rotatiu apunta que els detalls concrets de la fórmula amb què Otegi "intervindrà" a l’acte es coneixeran durant la mateixa celebració, que tindrà lloc aquest dissabte a la tarda.

Arnaldo Otegi va ser condemnat juntament amb Rafa Díez Usabiaga i tres persones més a mitjans de setembre. Otegi i Usabiaga van ser acusats d’“integració” a ETA “en grau de dirigents” per haver participat en el projecte Bateragune, que des de diversos sectors s’ha definit com l’embrió de l’actual escenari de pau al País Basc.

Malgrat que el primer esdeveniment important està previst per al dissabte, Amaiur ja va realitzar dijous alguns actes electorals, amb una convocatòria central a Portugalete. El cap de llista al Congrés, Iñaki Antigüedad, va iniciar la seva intervenció felicitant “la societat basca per tota la feina que ha fet contra les il·legalitzacions i en favor dels drets civils i polítics”.

Cap comentari: