lo carrer del riu

lo carrer del riu

24 de setembre, 2007

Grande Marlaska continua la caça de bruixes

Demana que s'identifiquin els autors de la segona crema de fotografies del rei a Girona i Molins de Rei. Van cremar una cinquantena de retrats dels monarques.

El jutge de l'Audiència Nacional Fernando Grande Marlaska ha demanat a la policia que li enviï tota la documentació de què disposin dels actes d'aquest dissabte a Girona i Molins de Rei en què es van cremar prop de mig centenar de fotografies de la família reial.

La fiscalia ja havia advertit aquest cap de setmana que mantindrà la pressió i sol·licitarà el processament dels qui protagonitzin aquest tipus d'actes perquè entén que són constitutius de delictes d'injúries a la Corona, penats amb fins a dos anys de presó.

La sol·licitud de Marlaska fa especial atenció a la identificació de les persones que van participar en els dos actes de solidaritat amb Jaume Roura, el jove de Banyoles que va testificar divendres passat davant l'Audiència Nacional per haver cremat un retrat de la família reial en una concentració a Girona amb motiu de la visita del rei a aquesta ciutat.