lo carrer del riu

lo carrer del riu

05 d’octubre, 2007

Garzón ordena la detenció de la cúpula de Batasuna

Els dirigents de Batasuna Joseba Permach, Rufi Etxeberria, Juan Cruz Aldasoro i Juan José Petrikorena han estat traslladats per efectius del Cos Nacional de Policia a la comissaria del barri donostiarra d'Amara, després d'haver estat arrestats a Segura (Guipúscoa), segons testimonis presencials.

Passades les 00:00 hores, els quatre membres del partit abertzale han sigut conduïts, per separat, en cotxes camuflats de la Policia Nacional a la comissaria de la capital guipuscoana. Permach, que estava emmanillat, ha aixecat el puny en el moment en què era conduït a la seu policial.

Tots els arrestats seran traslladats en les pròximes hores a l'Audiència Nacional. Juan Cruz Aldasoro ha estat un dels primers a abandonar, amb les manilles posades, les dependències de la Policia Nacional per portar-lo a Madrid.

Els vint membres de la nova Mesa Nacional de Batasuna han estat detinguts a la localitat de Segura (Guipúscoa) per ordre del jutge de l'Audiència Nacional, Baltasar Garzón, segons han informat fonts jurídiques.

Les mateixes fonts han explicat que el total d'arrestats és de 22 ja que dues persones més han estat detingudes en la mateixa operació policial, que s'emmarca en el sumari 35/02 que instrueix Garzón i en el que s'investiga la subordinació de Batasuna a ETA i el finançament de la banda terrorista a través de las Herriko Tabernas controlades por la formació abertzale.

Garzón imputa a aquest i altres antics membres de la Mesa Nacional reiteració delictiva, mentre que als nous integrants de la cúpula de Batasuna els acusa d'un delicte de pertinença a organització terrorista.

-La Banda Terrorista Espanyola mai no guanyarà la guerra contra Bascos i Catalans. Haurien d'exterminar-nos o deportar-nos com ja va preveure en Franco amb els Catalans si Hitler guanyava la guerra. Però com tenen un complexe d'inferioritat tan gran - per això sempre parlen de "por cojones" - han de mostrar sempre llur agressivitat. Quin fàstic de Nació !

Només dir el fàstic i la repugnància que em produeix Egspaña, els egspañols, els Borbons, el PP, el PSOE, el TC, el TS, l'AN, la premsa egspañola, llurs ràdios i tvs, llur llengua, el Cervantes, els Toros, el Flamenco i tot el que put a egspañol !!!

Cap comentari: