lo carrer del riu

lo carrer del riu

12 d’octubre, 2007

Marxa enrera !!! ...i este PSOE !!!

El govern central recorda que la Llei de la memòria històrica deixa a criteri de les administracions la retirada dels símbols fatxes La vicepresidenta del govern espanyol, Maria Teresa Fernández de la Vega, ha assenyalat aquest dijous que el text de la futura Llei de la memòria històrica, acordat al Congrés dels Diputats, és "plenament respectuós amb els àmbits competencials de les administracions públiques" perquè diu que seran aquestes les que, "dins de les seves competències", "poden adoptar les mesures que elles considerin oportunes", i per tant "són les pròpies administracions" les que "han de decidir quines són aquestes mesures oportunes".

Pel que fa a la possibilitat de retirar subvencions als qui incompleixin la retirada dels símbols feixistes, la vicepresidenta ha recordat també que la Llei "no obliga les administracions públiques a actuar sempre en aquest sentit, ni en relació a altres administracions ni en relació als propietaris privats", i per tant, parla només que 'es podrà' sancionar. "Vull aclarir això –ha conclòs- per si hi ha hagut alguna interpretació no adequada a l'esperit de la llei".

-TRADUCCIÓ: les administracions podran escollir si volen tenir problemes o no, i els tindran les que retirin els símbols fatxes, naturalment, tenint en compte que ben aviat serà obligat tornar-los a posar. Qualsevol dia treuran en franco embalsamat i ens faran formar en fila per anar-lo a saludar.

-Que podem esperar d'un pais que 32 anys despres de la mort del dictador encara no han estat capaços de comdemnar l'anterior regim quan si que ho van fer Alemanya i Italia. Espanya es un pais de retardats.

-De la violència dels que defensen la seva terra, cal renegar-ne si es vol entrar en la Ley de Partidos. De la violència d'un exèrcit feixista que ens va amargar 40 anys a tots, d'aquesta no, no cal renegar-ne. . . Espanya és així, i a mí, un pais de subnormals, què vols que et digui. . . gràcia no gaire, naturalment.

-S'hauria de dir llei de la vergonya!!! Aquest pobre noi, el "zapatero", al final és patètic i gafe. Tot li surt malament. I clar no deu ser capaç d'entendre que és per covardia i per espanyolisme de la pitjor especie. I lo pitjor és que està regalant el poder als salvatges del PP. Hem de marxar d'Espanya. INDEPENDENCIA JA!!