lo carrer del riu

lo carrer del riu

27 d’abril, 2008

Felicitats a les Montses !!!

Virolai Plogui o no plogui, se'n vagi la llum o no, sempre seràs la nostra ! Rosa d'abril, morena de la serra, ... il·luminau la catalana terra; ... Mística font de l'aigua de la vida, rajau del cel al cor de mon país; ... Rosa d'abril, morena de la serra, de Montserrat estel, il·luminau la catalana terra; guiau-nos cap al cel. moreneta 020408 CATr

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Primer que tot gràcies per la felicitació. Després que estic molt amoïnada per tot això del riu i de la nuclear. Vull que transvasen lo riu mentre remoguen lo pantano de Flix i que, després de passar l'aiga per la depuradora de Cunit, la tornin a l'Ebre ben mineral. És al meu desig.

Montse

Anònim ha dit...

destroyer diu:

la kulpa de la llum la té fegsa/ndesa, no la moreneta. I lo de l'aigua ho toquen agbar/aka i kat. Així que cadascú que tingui la part de kulpa que li toke.

Astik d'akord en l'últim tros que diu lo de guiau-nos cap al cel. An este pas si fot un pet tot, estes paraules del mussen Cinto, siran profecia.

Milagro Haack ha dit...

Mis saludos.
Vaya que es hermoso sentir como los mitos se entrelazan. Hoy hay una celebración de la Virgen Moreneta. En mi país existe una virgen de piel oscura, pero a quien se celebra más es a San Benito, en enero en los Andes venezolanos.
Es muy hermoso. Las tradiciones son lo que dan ese aire libre a los pueblos y con ello la fe.
Muy agradecida por este encuentro, los visitaré a menudo aunque me enredo un poco con su lengua natal. Aunque tengo escritos traducidos al Catalán.
Me disculpan si cometo algún error.

Siempre
Milagro Haack