lo carrer del riu

lo carrer del riu

08 d’abril, 2008

Zapatero es compromet a publicar les balances fiscals abans de dos mesos

ZP 080408 El candidat a la Presidència del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, s'ha compromès avui a publicar abans de dos mesos les balances fiscals de les comunitats autònomes, "per primera vegada en aquest país".

Un compromís que el candidat socialista ha expressat en la seva rèplica, durant la primera sessió del debat d'investidura, al portaveu de CIU, Josep Antoni Duran i Lleida. Rodríguez Zapatero ha volgut deixar clar que si la Cambra baixa li atorga la seva confiança, en menys de dos mesos el Govern publicarà aquestes balances, una reivindicació dels nacionalistes catalans des de fa anys.

Frases de ZP

"Sol·licito la seva confiança no només per a formar un Govern i presidir-lo, sinó per a impulsar una clara idea d'Espanya".
"Les fortaleses de la nostra economia són un bon amortidor, però no són un mur que ens aïlli de les turbulències de l'economia mundial".
"A l'Espanya que jo vull ningú ha de veure's obligat a triar entre una ocupació o un fill".
"En la meva idea d'Espanya caben totes les ideologies imaginables; caben també totes les identitats. El que no cap és el recurs a la coacció i al crim per a defensar cap idea, cap identitat".
"En la meva idea d'Espanya ningú té més drets que un altre per néixer en un lloc o altre".
"L'economia està millor preparada per a la desacceleració avui que fa quatre anys".
"Vull un compromís en matèria de terrorisme (...) La democràcia ja ha guanyat ETA. Ara només falta saber quan la democràcia posa fi a la barbàrie del terrorisme".
"En dos anys se solucionarà el problema de l'aigua".