lo carrer del riu

lo carrer del riu

26 de maig, 2008

Dos joves es pengen d'un pont per demanar la llibertat de Franki i els Mossos els detenen

Dos activistes s'han penjat aquest dilluns al matí del pont de la rambla Ibèria de Sabadell per reclamar la llibertat de Francesc Argemí, Franki, i els Mossos d'Esquadra els han fet baixar a la força i els han detingut per desobediència a l'autoritat. El jove condemnat està empresonat, amb una condemna de dos anys i set mesos de presó acusat, d'haver intentat despenjar una bandera espanyola del balcó de l'Ajuntament de Terrassa amb un grup de joves i d'haver participat en els aldarulls que es van originar quan la policia local van voler impedir-ho.

Segons fonts del grup que dóna suport a Franki, els activistes s'han penjat cap a les 7.30h i han penjat una pancarta en la qual demanen la llibertat del jove de Terrassa i insten la gent a anar a la manifestació convocada per aquest dijous a les vuit del vespre davant l'Ajuntament de Terrassa, on se celebra un ple.

Una trentena de persones s'han reunit a la zona en suport als dos activistes, que pretenien quedar-se penjats fins dijous. Tanmateix, la policia els ha fet baixar i els ha detingut.