lo carrer del riu

lo carrer del riu

26 de juny, 2008

Aguirre s'adhereix al manifest per la supremacia del castellà

La presidenta de la Comunitat de Madrid anuncia una campanya per a que "tots els madrilenys" s'hi sumin Esperanza Aguirre, presidenta del Govern de la Comunitat de Madrid ha anunciat avui que el seu govern s'adhereix al Manifiesto por la lengua común que diverses personalitats van presentar la setmana passada amb l'objectiu de garantir la supremacia del castellà per sobre de les altres llengües oficials a l'Estat.

Aguirre ha comparegut davant la premsa després de la primera reunió del seu remodelat executiu i ha anunciat que demanarà al grup popular al parlament autonòmic suport al manifest. Així mateix, la presidenta madrilenya ha manifestat la seva intenció de promoure una campanya per a que "tots els madrilenys" donin suport al text. Així mateix, Aguirre considera que l'adhesió al manifest no és una iniciativa "partidista". En aquest sentit, l'expresident socialista de la Comunitat de Madrid Joaquín Leguina també ha expressat el seu suport al text.

També s'han adherit al text els grups parlamentaris populars de les comunitats de Múrcia i La Rioja i el Defensor del Menor de la Comunitat de Madrid.