lo carrer del riu

lo carrer del riu

03 de juliol, 2008

Nebrera no acceptarà cap càrrec al PPC si perd

Montserrat Nebrera 030708 CATr La diputada del PPC Montserrat Nebrera ha afirmat en una entrevista a Catalunya Ràdio que si perd no acceptarà exercir càrrecs executius en el partit, si bé la diputada, com tots els parlamentaris del PPC, serà membre del comitè executiu de Catalunya.

Montserrat Nebrera 030708 RAC1

Per altra banda, en una entrevista a RAC1, la diputada del PPC s'ha presentat com la candidata "que claríssimament no ha estat imposada per ningú", i ha donat per fet que continuarà en el PPC encara que no guanyi a la senadora Alícia Sánchez-Camacho en el congrés d'aquest cap de setmana. Nebrera ha assegurat que amb independència que la candidatura del seu rival "sigui una imposició o no, la gent ho veu així".

Pel que fa als exaspirants a la presidència del PPC, ha dit que no sap si Daniel Sirera ha sortit derrotat, però en qualsevol cas ha afegit que el final de la batalla precongressual al PPC se salda amb "una victòria" de Fernández Díaz.

Nebrera ha reiterat que continua amb la seva candidatura "pel bé del partit" i per la "dignitat de la gent" que la recolza, i ha negat que li hagin ofert presidir el grup parlamentari del PPC al Parlament català.