lo carrer del riu

lo carrer del riu

30 d’agost, 2008

Carod-Rovira assegura que Catalunya està "cansada de ser la fàbrica d'impostos d'Espanya"

Carod-Rovira 300808 CATinfo El vicepresident del govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha tornat a referir-se a la polèmica sobre la negociació del nou finançament amb el govern espanyol assegurant que "Catalunya no és una ONG solidària" i que "estem cansats de ser la fàbrica d'impostos d'Espanya".

"Catalunya és un país que té les seves necessitats socials, té les seves conveniències de modernització i n'estem cansats de ser la fàbrica d'impostos d'Espanya", ha remarcat. "Per tant -ha afegit- ja no necessitem discursos, menys encara quan tenen la supèrbia del ministre Solbes".

Sobre de les declaracions de José Montilla aquest dissabte, en les quals el president català afirmava que no acceptarà imposicions, Carod ha dit que "el president parla en nom del govern, i el govern de Catalunya i el poble de Catalunya no estem disposats a tolerar més imposicions".

"El que necessitem són solucions i diners perquè a Catalunya cada vegada la gent n'està més farta", ha continuat. El català a la Catalunya Nord El Soler 300808 CATinfo

Carod-Rovira, ha destacat aquest dissabte al migdia, en la inauguració del nou edifici del centre d'ensenyament secundari en català de la Bressola al poble rossellonès del Soler, prop de Perpinyà, l'actuació "desacomplexada" de la Generalitat en la defensa del català a la Catalunya del nord.

"Avanci on avanci la llengua catalana, tots en sortim beneficiats i per tant el Govern de Catalunya actua desacomplexadament com ho fan tots els governs del món en suport de la seva llengua", ha afirmat.