lo carrer del riu

lo carrer del riu

10 d’agost, 2008

El PPC entra a la trinxera catalana

Alicia Sánchez-Camacho 100808 CATinfo Els populars catalans faran front comú amb la resta de formacions polítiques catalanes per aconseguir un bon model de finançament. Així ho ha expressat la presidenta del Partit Popular de Catalunya, Alicia Sánchez-Camacho. La líder popular ha dit que vol treballar amb el govern amb aquest objectiu.

Camacho, tot i que sempre ha considerat innecessari la redacció d'un nou estatut per millorar els pressupostos, ha expressat que en aquests moments prioritza aconseguir un finançament just i equilibrat i que ara "el més important és resoldre el problema" i que s'ha de treballar conjuntament amb els objectius de "revisar i canviar el model" i aconseguir molts més diners i recursos més justos" per Catalunya.

La presidenta del PP català ha criticat José Luis Rodríguez Zapatero per no mantenir el compromís de revisar el finançament. Camacho l'acusa de venir a Catalunya a "demanar vots" i, a la vegada, no estar al costat de Catalunya.

Els populars manifestaran demà en la reunió prevista amb el conseller d'Economia, Antoni Castells, la voluntat de treballar plegats amb la resta de partits. Viquipèdia: Cavall de Troia