lo carrer del riu

lo carrer del riu

10 de setembre, 2008

Montilla demana unitat als partits i confiança als ciutadans per negociar el finançament. Ai, mare !!!

José Montilla 100908 El president de la Generalitat, José Montilla, ha demanat confiança i unitat per afrontar la negociació del nou finançament amb el govern espanyol: confiança als ciutadans i unitat als partits polítics.

"Sé que la meva responsabilitat és treballar incansablement per aconseguir aquest acord. Mantenint el diàleg fins al final. I fer-ho des de la lleialtat. Sabent que caldrà ser flexibles, però que només acceptarem un acord que sigui el millor possible per a Catalunya", ha anunciat. Pel president, aquest plantejament és la interpretació correcta del que "reclama la societat catalana".

Amb aquesta confiança, ha dit: "A tots vostès els demano confiança. Perquè si confiem en nosaltres mateixos, i en les nostres possibilitats, tirarem endavant. I a les forces polítiques i socials els demano unitat. Serà molt important, per arribar als nostres objectius, mantenir aquesta unitat".

Tot i aquest anunci de confiança en el futur, Montilla ha començat el seu missatge institucional amb un dur advertiment sobre la crisi econòmica. Ha utilitzat el terme "crisi" sense embuts i ha avisat que caldrà saber-la afrontar "amb realisme", però "sense caure en dramatismes innecessaris". "No serà gens fàcil. Ja us ho avanço. Caldrà esforç. Caldrà treballar de valent. Caldran sacrificis", ha dit. Tanmateix, ha matisat, Catalunya "se'n sortirà" combinant "voluntat, força i sacrifici" per evitar que es trenqui la cohesió social. Contents ?

1 comentari:

Jobove - Reus ha dit...

ostres, enlloc d'un blog sembla un mercat de tant ple que el tens, veig que m'has linkat i un servidor orgullós fà el mateix amb el teu, que el trobo molt interesant, ens mantenim en contacte

una forta abraçada des de Reus
LO RIU ÉS VIDA I MOS SALAREU COM A PERNILS !!!