lo carrer del riu

lo carrer del riu

25 de gener, 2009

Estem construint les Terres de l'Ebre

Ahir a l'auditori Felip Pedrell de Tortosa, i davant més de cinc-centes persones, ERC feu balanç de govern. Van intervindre Gervasi Aspa, president d'ERC a les Terres de l'Ebre, Lluís Salvadó, Delegat del Govern, Jordi Ausàs, conseller d'Administracions Públiques i el President d'ERC, Joan Puigcercós. -"Coneixeu algun alcalde d’Esquerra que posi granges de micos al seu poble? o macroabocadors? o cementeris nuclears? Veritat que no? Som la gent que ja hem dit prou a aquest model d’economia colonial que han aplicat durant dècades, i que alguns insisteixen a continuar aplicant!"- Va dir Lluís Salvadó. Aquest acte és el primer d'un pla territorial per explicar els resultats de l’obra de Govern en els últims dos anys. El partit presentarà el balanç arreu del país durant el gener i els actes seran similars a la conferència “Estem construint un estat propi, disculpeu les molèsties”, celebrada el 4 de desembre al Palau de la Música. L’objectiu és tractar la crisi, el finançament i l’Estatut, la Llei d’Educació, els serveis socials i la immigració. Joan Puigcercós, va afirmar que Esquerra va donar suport inicial a l'Estatut amb un “doble objectiu”: aconseguir més autogovern i “posar en evidència els límits de l'Espanya plural”. No s'ha aconseguit més autogovern, va afegir, però sí “posar al descobert el final de l'Estat autonòmic”. Puigcercós es va vanagloriar que el seu partit l'hagi encertat: “Estem guanyant la batalla de les idees i ERC ha començat la remuntada”.

Segons Puigcercós, ERC representa 'la Catalunya ambiciosa' a diferència de la 'visió optimista i emprenyada' que es té des del PSC i CiU, respectivament. “Esquerra és l’opció guanyadora però necessitem que ens impliquem tots junts per fer de Catalunya un país d’oportunitats i portar el nostre país al destí que li toca: el de les Nacions lliures d’Europa!”. El bloc de Lluís Salvadó: ACTE 2 ANYS DE GOVERN A L'EBRE

Bloc de Pere Muñoz: BALANÇ DE DOS ANYS D'ERC AL GOVERN

Bloc d’esquerra de Móra la Nova: Lluís Salvadó: “Des de la defensa i la lleialtat al territori, hem de liderar la Construcció de les Terres de l’Ebre”

Cap comentari: