lo carrer del riu

lo carrer del riu

20 d’abril, 2009

Carretero deixa plantat Ridao

El líder de Reagrupament.cat, Joan Carretero, ha declinat aquest dilluns la petició del secretari general d'ERC, Joan Ridao, de trobar-se a la seu nacional d'ERC perquè expliqui quines són les seves intencions, després que hagi plantejat la formació d'una candidatura per al 2010 que tingui com a objecti proclamar la independència de Catalunya. Segons han indicat fonts de la direcció del partit, Ridao i Carretero han mantingut una llarga conversa cordial, però Carretero ha declinat desplaçar-se a la seu nacional per explicar els seus posicionaments.

Després de la reunió de la Permanent Nacional, el secretari general ha informat que trucaria Carretero per emplaçar-lo a que es desplacés a la seu nacional d'ERC per donar explicacions sobre la seva proposta. Segons fonts de la direcció, el secretari general d'ERC i el líder de Reagrupament.cat han mantingut una conversa "molt cordial i molt correcta", on ha sorgit la possibilitat que es produís una reunió més àmplia, amb delegacions de la direcció i del sector crític que lidera Carretero.

Ridao li ha acceptat aquesta possibilitat, segons les mateixes fonts, però reclamen que prèviament es faci la reunió entre ells dos. La direcció no vol que Carretero posi en dubte la seva legitimitat.

VilaWeb: Esquerra afirma que Carretero es nega a donar explicacions a la direcció

Descans: el blog d'un home que descansa: Carretero i manta