lo carrer del riu

lo carrer del riu

20 d’abril, 2009

González-Sinde nega que el castellà estigui amenaçat a Catalunya

"Donde dije digo, digo Diego", després d'haver signat el "Manifiesto" La ministra de Cultura, Ángeles González-Sinde, ha assegurat aquest dilluns que el castellà no està amenaçat a Catalunya i ha recordat que ella ha apostat públicament perquè es faci "cinema en català" i que "tingui la difusió que es mereix".

"Hem d'acostumar-nos, d'una vegada per totes, a que vivim en un país on es parlen diferents llengües", ha declarat la ministra de Cultura durant la roda de premsa que ha celebrat aquest dilluns al costat de l'escriptor barceloní Juan Marsé, que aquest dijous rebrà el premi Cervantes 2009. Sobre l'aposta de fer més cinema en català, Marsé ha puntualitzat que "abans que res, han de ser bones pel·lícules". "A mi em sembla tant o més important el que es diu, que la llengua en què es diu", ha indicat Marsé.

"Primer que es facin bones pel·lícules i després és igual en la llengua en la que es facin", ha insistit Marsé, que fa uns dies va declarar que el problema en el cinema espanyol no era la pirateria sinó "la falta de talent".