lo carrer del riu

lo carrer del riu

05 d’abril, 2009

Rodríguez Zapatero anunciarà canvis al govern aquesta setmana

Dimarts o dimecres, el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, anunciarà canvis al govern. Canvis que es traduiran en importants traspassos de carteres, tal i com ho publica la web del diari El País, que afirma que la remodelació del gabinet de Zapatero es produeix per gestionar i afrontar la crisi, citant fonts properes a l'executiu.

Només un any després d'haver guanyat les eleccions, Zapatero es planteja aquest canvi acorralat per una crisi econòmica que ha desencadenat en una gran destrucció de llocs de treball a l'Estat. Per fer-ho, ha pensat en un equip d'un perfil polític molt concret que sàpiga traslladar a l'opinió pública els projectes que té en marxa per afrontar la crisi. Així, Elena Salgado, ministra d'Administracions Públiques, serà nombrada vicepresidenta econòmica, càrrec que ocupa actualment Pedro Solbes. Per altra banda, el president de la Junta d'Andalusia, Manuel Chaves, s'ocuparà d'una altra vicepresidència, la de les relacions amb les comunitats autònomes.

I José Blanco, l'actual número dos del PSOE, entraria, probablement segons El País, a la cartera de Foment, que actualment dirigeix Magdalena Álvarez, per publicitar les inversions milionàries que estan en marxa.

El País: Zapatero precipita el cambio de Gobierno para afrontar la crisis económica Mentrestant Obama (tercera llufa !!!) li diu: "Estic content de poder-te dir amic meu"

Obama, has begut oli!!!