lo carrer del riu

lo carrer del riu

12 de maig, 2009

Rut Carandell també deixa ERC

Rut Carandell, que va ser candidata a la secretaria general d'ERC en el congrés nacional del partit el juny passat, també es dóna de baixa com a militant de la formació. En un article publicat aquest dilluns a la nit a la web de Reagrupament.cat, el corrent crític liderat per Joan Carretero reconvertit ara en associació amb la vista posada a la creació d'un possible nou partit.

"Les sigles en les quals vaig entrar a militar ja no són les mateixes. Des del punt de vista ideològic sóc al mateix punt de partida on era quan tenia 20 anys, però el projecte en què vaig entrar a militar ja no existeix", argumenta Carandell.

En el mateix text, aprofita per fer una crida al nou projecte polític liderat per Carretero. "Cal una nova aposta valenta i revolucionària: hem de trencar l’status quo actual", anuncia. I proposa: "Trenquem amb allò que no funciona, amb la covardia i la resignació".

Amb la marxa de Carandell, ja són tres els militants que es van presentar a les eleccions internes de l'any passat i que ara pleguen. Dels quatre candidats a president d'ERC, s'han donat de baixa Carretero i Jaume Renyer. I ara s'hi afegeix la que va ser una dels quatres candidats a la secretaria general. Rut Carandell: 'Tant podem ser un partit, com una coalició o una agrupació d'electors'(VilaWeb)