lo carrer del riu

lo carrer del riu

15 de juny, 2009

Santiago Carrillo: “Zapatero és el més autonomista dels dirigents polítics amb influència a Madrid”

Doncs, com seran els demés!!! Santiago Carrillo 150609 CATinfo

L'antic dirigent comunista, Santiago Carrillo, en declaracions a Catalunya Informació ha dit que espera que la Generalitat i l'Estat pactin el nou sistema de finançament, ja que “Zapatero és el dirigent polític amb influència a Madrid, més obert a la concepció de l'Espanya plural”. Així mateix ha declarat que el president de l’Executiu central es troba molt condicionat tant per la “posició del PP com la d'altres polítics del PSOE amb punts de vista menys federalistes”.

D’altra banda, Carrillo s'ha mostrat contrari a un avançament electoral perquè afectaria negativament a la resolució de la crisi econòmica en introduir més dosi de crispació a la política espanyola. Respecte a IU, ha dit que té un bonic nom però que no ha aconseguit fer realitat el que les seves sigles preconitzen.

Pel que fa a la campanya europea, l’exdirigent comunista ha afirmat que el problema avui no és entre europeistes i antieuropeus, sinó que el que s'ha d'explicar per part de l'esquerra és quina Europa es vol, davant el model europeu que preconitza la dreta.