lo carrer del riu

lo carrer del riu

01 de juliol, 2009

Montilla i Mas es reuneixen una hora per escenificar el seu acord en educació

El president de la Generalitat, José Montilla, i el president de CiU, Artur Mas, s'han reunit aquest dimecres al Palau de la Generalitat durant prop d'una hora per exhibir l'acord a què han arribat, juntament amb ERC, per aprovar la llei d'educació de Catalunya (LEC).

Montilla ha rebut Mas a la galeria gòtica del palau de la Generalitat, escenari habitual de les fotografies més solemnes, i tots dos han posat en escena l'acord amb una encaixada de mans davant dels fotògrafs i les càmeres de televisió.

Es tracta de la primera reunió que mantenen el president i el cap de l'oposició a soles des del 21 d'octubre, quan van rubricar el Pacte Nacional per a la Investigació i la Innovació. Dolors Camats 010709 CATr

Tot i aquesta escenificació, la polèmica continua, perquè ICV-EUiA, soci del tripartit, el PP i Ciutadans votaran contra la LEC parcialment o en la seva totalitat. Dolors Camats 010709 RAC1

La portaveu parlamentària d'ICV-EUiA, Dolors Camats, ha retret al president de la Generalitat, José Montilla, que hagi preferit fotografiar-se aquest dimecres amb el líder de CiU, Artur Mas, pel seu acord sobre la llei d'educació de Catalunya (LEC), abans que fer-ho amb el tripartit, com es va fer quan es va signar el Pacte Nacional d'Educació.

"La foto d'aquest matí té el preu de trencar la foto de l'any 2006, la del govern tripartit amb els 20 signants del Pacte Nacional per l'Educació. Han canviat una foto per una altra", ha denunciat Camats, que ha negat que aquesta llei sigui "de consens", malgrat que compta amb el suport de PSC, CiU i ERC.