lo carrer del riu

lo carrer del riu

22 d’agost, 2009

Carod no se'n pot avindre de la "sobredimensió" que s'ha donat a la seva idea de manifestar-se

Carod ha apuntat amb ironia: "He de confessar que quedo meravellat de la capacitat de fabulació i d'imaginació que es produeix en els nostres dies".

Carod-Rovira, que va plantejar la manifestació mentre exercia com a president en funcions, ha subratllat que ell no va defensar celebrar aquesta manifestació exclusivament l'11 de setembre, si no que, a preguntes d'un periodista, va convenir que aquesta data podia ser molt "adequada" per a un acte d'aquest tipus. "Jo no em dedico a organitzar manifestacions ni a proposar-les", ha deixat clar el vicepresident. Carod creu que els seus comentaris s'han situat al centre de la polèmica a causa de la "certa escassetat de notícies" que hi ha a l'agost, i ha lamentat que es sobredimensionin "notícies molt forçades que en condicions normals o no serien notícia o ho serien amb una intensitat molt menor". "Feia temps que no sortíem als diaris dia sí, dia també. Ni a 'lo carrer del riu' sortia tant. I mira que em tenen passió! M'està agafant la síndrome de que, quan obro la boca, s'apuja el pa", se li ha sentit a dir.

"A vegades treballar sobre rumorologia és banalitzar una mica la informació", ha dit Carod, que ha lamentat com alguns mitjans especulen des de fa dos anys sobre el contingut de la sentència de l'Alt Tribunal i sobre quan es donarà a conèixer.