lo carrer del riu

lo carrer del riu

12 d’agost, 2009

Vesteixen Camps de ‘Jean Paul Gürtel’

Un diputat del PSOE per Alacant, Herick Campos Arteseros, ha tingut l’ocurrència de difondre per Internet un muntatge fotogràfic en el qual parodia la trama de corrupció que afecta el PP.

A través del blog, el socialista ha penjat una imatge en la qual Camps apareix amb unes manilles i un vestit en el qual penja una etiqueta amb preu de 30.000 euros. La llegenda: “L’Audiència Nacional y el Tribunal Superior de Justicia de la Comunidad Valenciana presenta: Moda Camps” precedeix el fotomuntatge i sota pot llegir-se: “Jean Paul Gürtel”.

La imatge va acompanyada d’un text on Campos Arteseros assegura que el president valencià s’ha fet “el fons d’armari amb regals procedents de la trama corrupta” i gràcies a això “s’han beneficiat desenes de contractes públics a València per valor de vuit milions d’euros”.

“És acceptable que un polític pugui rebre regals i carinyo d’una trama corrupta que està sent investigada judicialment per diversos tribunals, entre altres coses, per l’intercanvi de regals per contractes adjudicats des d’administracions del PP?” interpel•la el diputat des del seu blog personal.

Herick Campos Arteseros: El auto del Tribunal Superior de Justicia de Valencia da por probado que Camps mintió