lo carrer del riu

lo carrer del riu

21 d’octubre, 2009

El Palau també va pagar les bodes de Laila i Clara Millet

Fèlix Millet va convertir les bodes de les seves filles, Laila i Clara, en dos actes de reivindicació i ostentació personal. Els dos enllaços es van celebrar al Palau de la Música, on la platea es va modificar per transformar-la en una immensa sala de banquets que va acollir la flor i la nata de l’alta societat barcelonina. En esclatar l’escàndol va créixer la sospita que les dues bodes havien estat costejades pel Palau. Des d’ahir la sospita s’ha confirmat com un nou i trist capítol de l’espoli.

La nova direcció de la Fundació del Palau ha aportat al jutjat d’instrucció número 33 dues factures, una per valor de 80.000 euros i una segona de 120.000 euros, corresponents a les dues bodes que van ser assumides per la institució cultural. La primera a casar-se va ser Laila Millet, el 22 de setembre del 2000, mentre que la seva germana Clara, ho va fer el 28 de juny del 2002.

Millet no només va ficar la mà a la caixa per pagar els convits i tota la parafernàlia nupcial de les filles, sinó que va aprofitar-se de tota la infraestructura del Palau per a l’ocasió. El servei de premsa del Palau, per exemple, va ser l’encarregat de convocar els mitjans de comunicació per a un acte que era absolutament aliè a l’activitat cultural.

Les dues bodes van comptar amb la participació de primeríssimes firmes barcelonines, com Prats-Fatjó –que va servir el càtering– o la floristeria Prat –que va adornar el recinte–. Aquesta última va explicar que ja no guarden les factures d’aquells serveis florals. També va girar factura l’empresa encarregada de modificar l’estructura de tota la platea per acollir taules i convidats. Avui: La Fiscalia sí que veu risc de fuga en la llibertat de Millet i Montull