lo carrer del riu

31 d’octubre, 2009

Osasuna 1 - Barça 1

Puyal 311009

El Barça ha perdut una bona ocasió de guanyar en un camp difícil i complicat com el de l'Osasuna i mantenir intacte el seu liderat a la Lliga. L'equip blaugrana tenia guanyat el partit gràcies a un gol de Keita a la segona part, però a escassos segons del final un error de Márquez ha donat l'opció als locals, que han aconseguit un empat afortunat i inesperat. El Barça no ha fet un futbol brillant al Reyno de Navarra, però s'ha mantingut ferm, pràctic i ha tingut bastant controlat el partit, per bé que no ha tingut grans ocasions per moure el 0-0 amb què s'ha arribat al descans. A la segona part, els de Guardiola han pogut incrementar el ritme de la pilota i, llavors sí, ha superat clarament el seu rival i ha començat a amenaçar la porteria de Ricardo, fins que, en una gran jugada, Puyol ha pogut centrar des de la línia de fons i Keita ha retratat tot sol el 0-1. Tot seguit el Barça s'ha aprofitat del cop rebut pel rival per crear ocasions clares per sentenciar, sobretot dues de Messi, que ha perdonat clarament. El preu d'aquesta falta d'encert ha arribat a segons del final del partit, quan Márquez s'ha refiat, ha perdut una pilota absurda al lateral de l'àrea, ha permès la centrada de Camuñas i Piqué, intentant refusar al primer pal, ha tingut la mala sort de marcar en pròpia porta. FOTOGALERIA SPORT: Les millors imatges del partit