lo carrer del riu

16 de desembre, 2009

Atlante 1 - Barça 3

Puyal 161209

El Barça ja és a la final del Mundial de Clubs després de superar per 1 a 3 al Atlante mexicà. Però no ha estat fàcil. I és que els de Guardiola han hagut de capgirar un gol inicial de Rojas, després d'una badada defensiva dels blaugrana al minut 5 de partit. A partir d'aquí el conjunt català s'ha dedicat a oferir allò que millor sap fer: tenir la pilota. Amb una possessió del 80 per cent, el Barça ha mostrat la seva millor cara. I així tard o d'hora havia d'arribar l'empat. Ha estat a la sortida d'un córner, al minut 35. Xavi ha servit al primer pal, Touré ha saltat per pentinar enrere i Busquets només ha hagut d'acompanyar-la a la xarxa. Els catalans han pogut fer el segon abans del descans. Alves s'ha plantat sol davant de Vilar, però el brasiler ha fallat inexplicablement. Tornant de vestidors, Guardiola ha fet escalfar Piqué i Messi. L'argentí havia de canviar el partit i només ha trigat 10 segons a fer-ho. En la primera pilota que ha tocat ha fet el segon després d'una gran assistència d'Ibrahimovic. Tot era gairebé perfecte, només faltava la cirereta: el gol de Pedro. I el canari ha entrat a la història al minut 69 de partit, quan ha aprofitat una bona passada d'Iniesta per fer el tercer. El davanter blaugrana s'ha convertit en el primer jugador en marcar en sis competicions oficials a la mateixa temporada. I així ha acabat el partit. Bojan, que ha entrat en els darrers minuts, ha disposat d'un parell d'accions per fer el quart, però el davanter català, malgrat mostrar bons detalls, no ha estat encertat. Paciència, només té 18 anys. Ara, el Barça s'enfrontarà a Estudiantes de La Plata argentí el proper dissabte a partir de les 17 hores. Serà l'últim esglaó per un equip que pot convertir-se en el millor de la història. FOTOGALERIA SPORT: Les millors imatges del partit